"En syö, en puhu, en juo.
Makaan sängyllä kuin mykkä mytty.
Tämä ei ole minun elämäni.
Tämä on hullu vitsi."

1. kesäkuuta 2012

Kesäkuu.

Miten voi olla jo kesäkuu? En ymmärrä, mihin tää koko kevät on mennyt. Onneksi aika on kai kaikilla muillakin mennyt yhtä nopeasti, etten mä vaan oo keulinut ja kuluttanut huomaamattani monta kuukautta elämästäni.

Tämä kevät oli kyllä sellainen, jollaista en koskaan uskonut kokevani. En koskaan uskonut, että oltaisi miehen kanssa muutetu erilleen ja että musta tulisi yksinhuoltaja. Niin surullista. Mutta toisaalta valoa kohti ollaan menty koko ajan niin käytännössä kuin kuvainnollisestikin. Elämä alkaa pikkuisista rahahuolista huolimatta hymyillä ja ajoittain jopa tuntuu siltä, että masennus olisi kohta selätetty. Vielä en ole saanut aikaiseksi soittaa lääkärille ja keskustella lääkityksen vähentämisestä, mutta sekin aikanaan. Loman aikanahan sekin olisi hyvä hoitaa, kun varmaan masennusoireet puskee taas päälle, kun lääkeannostusta pienennetään.

Malttamattomana odotan ensi viikolla alkavaa reissua. Ihanaa päästä taas kotikotiin pitkäksi aikaa. Vastahan kuukausi sitten me sieltä tultiin, mutta tuntuu kuin siitä olisi ikuisuus. Odotan mökkeilyä, puistoilua, rantsussa makoilua ja kaikkia niitä ihania ihmisiä, jotka siellä etelässä ovat. Huippua on myös se, että ihana Ruotsissa asuva ystäväni lomailee Suomessa samaan aikaan kuin me ollaan etelässä. Näkee sitäkin pitkästä aikaa. En malta odottaa.

3 kommenttia:

  1. Kevät on kyllä mennyt ihan hävyttömän nopeasti täälläkin! Kauhuissani totesin koko toukokuun vain valahtaneen ohi, äsken oli vielä 3kk laskettuun aikaan, nyt vaan 2!
    Muidenkin kanssa kun olen puhunut, niin samaa ovat valitelleet kaikki, että jonnekin se kevät on vaan kadonnut..

    VastaaPoista
  2. Oi, sullapa jännät ajat lähenee! Miten oot voinut?

    Joo, luvattoman nopeasti meni tää kevät, ja oon ihan varma, että kesällä ei tämän parempia säitä ees tule, joten kesä menee sitä hellettä odotellessa ja hetken kuluttua tajuaa, että on jo elokuun loppu ja kesä ohi :( Fiksuintahan olisi muuttaa jonnekin, jossa on aina kesä, niin ei tarvitsis odotella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaha! :D Onneksi ei ole kesä aina, itse tykkään kaikista vuodenajoista, mutta en niistä loskapaskakeleistä kuiteskaan. Kahden viikon päästä viikonlopulle voisin ottaa ihan vaikka kuumat kelit, muuten voisi olla sillain kivasti lämmintä vaan.. Saas nähdä miten menee.

      Hyvin tässä muuten, supistella meinaa ihan huolella.. Ylihuomenna neuvolalääkäri, saas nähdä mitä sieltä sanotaan. :)
      Mun blogissa on lisää huttua, jos kiinnostaa käydä lukemassa. :)

      Poista